I'm so ashamed to have a friend like YOU!

Assalamualaikum :/


Today aku nak story kat korang tentang sorang classmate aku ni. Berlagak nak mampus sebab rasa diri tu senior. Dia ni *aku taknak mention nama* wanted budak form 1 kat skolah aku. Pastu bila budak tu ugut nak bagitau cikgu, dia cakap dia tak takut. Dia boleh pulak cakap macam ni, " aku dah brapa kali kenak tampar ckgu Mazli weyy". Lgi satu, dia pun ada cakap slh seorang ckgu kat skolah kami ni, muka dia macam babi. Ya Allah, malunya aku dpt classmate mcm tu! Dah lah ramai org kat fb tu kutuk dia. Okay, kalau kutuk nama takpe jugak tapi orang tu sebut nama kelas 2 KAA gak. Mana tak panas hati aku ni. Mcm lah dia tu tak pernah kena wanted. Tahun lepas, ada sorang kakak senior wanted dia. Sampai pengsan dia gara2 takut dengan kakak tu. Sbb tu lah kalau sekarang dia nak wanted budak2 form 1, aku satu kelas akn ungkit psl hal tu. Tapi dia insaf untuk sementara je. Tu lah yg susah tu. Klah, i want to end my story here. Tak psl2 aku pulak yg gila sbb asyik ckp psl dia. Kbaiiiii -.-

Thanks for reading, fellas! :)

6 comments:

  1. wow ! garang nyerr awak nie .hoho .btw , betul cakap awak tu .geram betul ikha kt meraka .haish !kalau boleh , nak dicincang cincang .

    ReplyDelete
  2. Yeahh, memang saya garang kalau melibatkan hal-hal mcm ni. Betul kata awak, rasa nak dicincang-cincang dorang ni. Nanti masa sekolah, kita pegi sindir dorang nak tak? Amacam? >,<

    ReplyDelete
  3. apuu .kalau diorang terasa , nasib la -.-

    ReplyDelete
  4. BENA YA !!!!!!!!!!!~ WOOO ~~ x brani ne ... useless-confident ... ㅋㅋㅋ

    ReplyDelete